Bromfietslessen bij Bastiaens

De beste en goedkoopste opleiding

De beste en goedkoopste bromfiets opleiding

Ook voor je bromfietsrijbewijs ben je bij ons aan het goede adres. Er staan een aantal flitsende scooters en enthousiaste instructeurs klaar om je in een korte tijd het bromfietsrijden te leren.

Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

 

Wat wordt van je verwacht?

Het bromfiets examen bestaat uit 2 onderdelen, een theorie- en een praktijk-examen. Je moet eerst je theorie-examen halen, alvorens  je met je praktijklessen mag beginnen. Je theorie-examen mag je al vanaf je 15,5 jaar gaan halen.

En als je dan 16 bent en je hebt je theorie, dan gaan we met de praktijk aan de slag. We beginnen met een intakeles, in deze les kan de instructeur zien, hoe handig je al met de bromfiets bent. Ben je handig en kun je al redelijk veilg door het verkeer sturen, dan volgen er nog 3 rijlessen met aansluitend een praktijk-examen.

Het praktijkexamen

Tijdens het praktijk-examen wordt je op de volgende onderdelen beoordeeld:

  • Voertuigbeheersing

  • Toepassen verkeersregels

  • Gebruik maken van ruimtes in het verkeer

  • Sociaal rij-gedrag

Foutloos rijden hoeft niet, de examinator moet de indruk hebben, dat je straks alleen veilig en verantwoord door het verkeer kunt rijden.

Prijzen

Losse les € 36,-  
Pakket A € 309,- Theorieboek en oefen-cd-rom, theorie examen, 1 uur intakeles, 3 uur rijles voorafgaand aan het praktijk examen, praktijkexamen CBR.
Pakket B € 382,- Idem als pakket A met 2 extra rijlessen.
Pakket C € 453,- Idem als pakket A met 4 extra rijlessen.