Autorijlessen bij Bastiaens

Een echte kwaliteitsrijschool

Een echte kwaliteitsrijschool

Autorijschool Paul Bastiaens is een Bovag – kwaliteitsrijschool, die leerlingen op een plezierige en vakkundige manier aan het felbegeerde roze papiertje helpen.  We hebben een enthousiast team die je de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Een team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om je op een enthousiaste, vakbekwame en plezierige manier aan het felbegeerde roze papiertje te helpen. Het maakt niet uit wat je kiest, kwaliteit staat voorop.

Wij scoren al jarenlang als een van de beste rijscholen in Maastricht, dit komt door onze  professionele aanpak en gestructureerde manier van lesgeven. Als je een rijschool gaat kiezen, ga dan altijd naar www.cbr.nl, en klik op "vind een goede rijschool" en vergelijk dan de beroeps-rijscholen in Maastricht met meer dan 200 examens per jaar.

Beste opleider

2017 en 2018

Bij een auto-rijopleiding moet je ervan uitgaan dat je tussen de 35 en 45 lessen nodig hebt. Deze lessen hebben we gewoon nodig om  je op een gedegen manier voor te bereiden op je praktijk-examen. Op 4/5 van je rij-opleiding doe je een TTT ( Tussen Tijdse Toets ), tijdens deze TTT maak je kennis met het CBR en kun je vrijstelling verdienen voor je bijzonder verrichtingen. Na een goede TTT volgen nog enkele rijlessen en bereiden we ons voor op het praktijk examen.

Prijzen

Losse les € 45,- Lessen zijn 60 minuten
Starterspakket € 430,- 10 lessen van 60 minuten
Pakket A € 1495,- 28 lessen, TTT en 1 praktijk-examen. Lesprijs in pakket is € 40,-, lessen zijn 60 minuten.
Pakket B € 1895,-

38 lessen, TTT, 1 praktijk-examen en 1 graits herexamen.*  Lesprijs in pakket is € 40,-, lessen zijn 60 minuten.

* Vraag naar de voorwaarden.

 

 

  • BOVAG - Lid

  • Hoge slagingspercentages

  • Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

  • Lessen van 60 minuten